Så er der alletiders mulighed for at få inspiration til vinterens lange aftenener.

Vi har fået mulighed for at invitere forfatter og cykelentusiast Per Henrik Brask og hans cykelmekaniker Steffen Klausen fra Team Cult til en kort aften med fokus på historier og ikke mindst tips/tricks til cykelvedligehold.

Arrangementet er d. 29. oktober kl. 18-20 i klubhuset på Stationvej, og der vil som vanligt være lidt til ganen.

Vi skal bruge mindst 2 nyere racercykler og gerne en med det nye elektroniske gear-system. Så vil mekanikeren sammen med os justere og fintune cyklerne.

 

Lidt om Per Henrik Brask:
Per Henrik Brask er cykelentutiast, og han er uddannet cykeltræner og -instruktør og underviser i spinning. Da Per Henrik Brask skulle træne en gruppe motionister, fandt han ud af, at der næsten ingen litteratur var om emnet, og han skrev derfor den bog, han savnede ” Vi træner, motionerer og cykler”, og udgav den også selv. Bogen blev en succes, og da han skrev sin næste bog, “Mountainbike off road og cykler”, blev han tilknyttet Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

Workshop i Station 14