Klubben er stiftet den 18. december 1997 med det formål at samle cykelinteresserede på alle niveauer, aldre og køn, for herigennem at styrke viden, kunnen, interesse og sammenhold, såvel sportsligt som socialt.

 

Træning
Klubben arrangerer træningsture hver søndag og onsdag i sommerperioden.

 

Arrangementer
Klubben arrangerer det store Bramsnæsløb hvert år på Kristi Himmelfartsdag. Endvidere arrangerer klubben et DCU Diplomløb efter behov samt det årlige Klubmesterskab der afvikles som en enkeltstart med aldersmæssigt handicap.

 

Klublokaler
Klubben har klublokaler på 1. sal i Station 14, der er beliggende på Stationsvej 14 i Kirke Hyllinge.

 

Spinningcykler
Klubben har 6 spinningcykler i klublokalet. 3 af disse er professionelle spinningcykler med oliebremse. Der er de mest brugte pedaltyper til at skifte med, så man kan bruge de cykelsko man normalt kører med. Disse kan bookes på listen i klublokalet.

 

Cykelværksted
Klubben har endvidere et lille værksted med cykelværktøj, herunder specialværktøj, således at medlemmerne har mulighed for at reparere og klargøre både racercykler og mountainbikes.

 

Indkøb af udstyr

Klubben har en rabataftale med Holbæk Cykelcenter.

Du får 10 % rabat på alt udstyr, dog ikke hele cykler. Vi udleverer navn og adresse fra vores medlemsliste til Holbæk Cykelcenter, der udsteder et personligt rabatkort til de  registrerede medlemmer.

Ønsker du – af en eller anden grund- at dit navn og adresse IKKE udleveres til Holbæk Cykelcenter, så giv besked til klubbens formand.

 

Tilskud til køb af klubtrøjer

Nyt medlem

I forbindelse med indmeldelse i klubben kan du som nyt medlem få tilskud til anskaffelse af klubtrøje med vores logo. Du  skal selv klare indkøbet hos – og aftale tryk af logo med – Holbæk Cykelcenter.

Nuværende medlem

“Gamle” medlemmer, der ikke har opnået /udnyttet denne tilskudsmulighed, er ligeledes berettiget til samme tilskud ved indkøb af klubtrøje med vores logo hos Holbæk Cykelcenter.

Du fremsender din kvittering for købet samt dit bankkontonummer til klubbens kasserer.

 

Klubtrøjen

Klubtrøjen er af mærket Giordana. Trøjen er med lang lynlås, lommer bagpå, klublogo-tryk foran og bagpå samt et lille sort sponsortryk fra Holbæk Cykelcenter på ryggen. Du skal vælge mellem kort- eller langærmet trøje.

Klubtilskuddet pr. trøje er p.t. kr. 275,00.

 

Tilskud til klubløb (startgebyr)

Det er en forudsætning for tilskud til startgebyr, at du kører i KHIF-klubtrøjen.

Følgende løb er p.t. omfattet af tilskudsordningen: Skjoldnæsholm (racer) og Gribben (MTB)

Klubben vil i 2015 refundere hele startgebyret for deltagelse i de 2 nævnte løb. Du sender din kvittering fra arrangør-klubben – og dit bankkontonummer !! – til kassereren.

Skriv et svar