Så er årets Bramsnæsløb vel overstået – med fantastiske deltagere og i fantastisk vejr.

Et par stykker kom vist ikke “helt” hjem pga uheld, næsten 40 “valgte” at køre en 134km rute pga kreative flagposter og desværre måtte 8-10 stykker afbryde deres 130km da arrangørene havde regnet forkert og var begyndt at lukke ruten ned (=ingen skilte). Disse forhold beklager KHIF Cykelmotion meget – det er ærgeligt for deltagerne og det er ekstra ærgeligt for de frivillige der gør deres bedste for at arrangere et rigtig godt motionsløb.

Og for at det så ikke var nok, så virkede det nye tidtagsningssystem fra DGI ikke helt efter forventningen, så vi roder lige pt med en masse manglende sluttider og placeringer. Skulle din placering/tid derfor mangle på resultatlisten, så send venligst dit startnr og din egen registrerede tid til soeren.leth@dgi.dk og så håber vi alt er på plads på mandag.

Tak til alle deltagere og jeres gode humør, tak til alle hjælpere/naboer/trafikanter mv og så endelig på gensyn næste år – og rigtig gættet, det er igen på Kristi Himmelfartsdag.

bramsnæsløbet-3

Starten på 130km

Brian Holm til start

Fint besøg af Brian Holm

Bramsnæsløbet 2016