Så er der mulighed for at prøve kræfter på Gribben Gravel 2019 27. oktober – som medlem af KHIF Cykelmotion får du deltager gebyret betalt, mod at du deltager i klubtøjet (hvis du har det).

Jesper Tauby har beredvilligt sagt ja til at stå for tilmeldinger – så venligst send distance (75/40km), navn, fødselsdato, mail og tlf nr til jesper.tauby@pmchydraulics.com – du får derefter en bekræftelse fra Jesper med info om samkørsel, mødetid osv.

Bemærk venligst at afbud/udeblivelse på dagen vil udløse en opkrævning af startgebyret belært af alt for mange afbud tidligere.

God tur !

Se mere her: www.gribben-gravel.dk

Gribben Gravel 2019
Deprecated: join(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/2/a/8/khif-cm.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/render_engine.php on line 1142